Elisabet Costa i Ferrer

L'Elisabet Costa i Ferrer és l’autora del blog "Manetes i Cosetes", amb més de 300 propostes creatives per a fer a casa amb els nens, per treballar amb ells la creativitat, la curiositat, l’experimentació, el descobriment meravellat, la comunicació familiar i el joc. En general, tot el que pugui ajudar a donar-los eines per descobrir, comprendre i desenvolupar-se amb respecte en el món i créixer amb la ment oberta i lliure de prejudicis, per poder gaudir amb entusiasme d’una vida plena i feliç.

En el blog l'Elisabet explica, en un to bastant personal, les activitats obertes que ha ofert als seus fills en aquesta línia, petites oportunitats que ajudaran als infants a descobrir les seves preferències personals i a explorar-les gaudint de la llibertat creadora. Oferiments per tal de trobar nous camins per a fer les coses, noves oportunitats per provar i equivocar-se, per trobar allò que els agrada fer, per pensar de manera flexible i buscar nous camins per a gaudir de la vida. Per això gairebé tot el que proposa són activitats fetes amb materials de reciclatge, ella expressa que no amb gaire traça, però amb molt d’amor i il.lusió.

Tanmateix a l'Elisabet li agradaria a través de la lectura i la pràctica de les activitats que presenta, contagiar a les famílies aquest esperit creatiu i aquest gaudir del procés enlloc de valorar únicament el resultat final.

"Vull donar les gràcies a Pares i Nens per l’oportunitat d’arribar a més famílies perquè, si aquest camí creatiu ens ajuda a ser més feliços a nosaltres, també pot ajudar a altres famílies a ser-ho una mica més."

"La creativitat és la intel·ligència divertint-se". Atribuït a Albert Einstein