Les cinc propietats més importants de la mel

La mel es pot incloure en els esmorzars quan els nens necessiten un plus d'energia per afrontar el dia

La mel aporta molts beneficis pels infants, encara que no és recomanable per a menors d'un any, ja que es relaciona amb el botulisme infantil. A partir d'un any consumir mel freqüentment és molt avantatjós. Es pot incloure en els esmorzars quan els nens necessiten un plus d'energia per afrontar el dia.

 

Podem afegir la mel en un suc de taronja, en un batut de fruites, en un got de llet, sobre una torrada, en galetes o sucant una poma, entre molts altres. Perquè adopteu aquest producte digne de reis entre la dieta dels vostres fills anem a repassar les principals propietats.

  1. Les vitamines i els minerals que conté la mel fomenten el desenvolupament i el creixement dels infants.
  2. La mel afavoreix la digestió i l'activitat del sistema digestiu fent que els aliments es metabolitzin. La mel també alleuja les indigestions i el restrenyiment.
  3. En augmentar la producció dels glòbuls vermells i millora el sistema circulatori i regula el sistema nerviós. També incrementa la recuperació tant física com mental.
  4. El consum de mel reforça el sistema immunitari, de manera que qui la consumeix estarà més protegit contra les infeccions.
  5. La mel té propietats antiinflamatòries i s'utilitza en aquest sentit des de fa desenes d'anys.
Més informació