Els beneficis de passejar pel bosc per a nens i nenes

Passejar i observar el bosc els permetrà respectar la vida animal i les plantes

El contacte amb la natura té molts avantatges per a tothom, especialment pels nens. Beneficis tant a nivell físic com psíquic, per la qual cosa passejar pel bosc és molt recomanable en l'actual temps de pandèmia. A més, passejar i observar el bosc els permetrà respectar la vida animal i les plantes.

 

  • Desenvolupa la sensibilitat: El contacte amb la natura millora la sensibilitat, la sensació de llibertat i de responsabilitat i crea una consciència en favor del medi ambient.
  • Millora l'exploració i la imaginació: El contacte amb la natura desperta també les ganes d'explorar i de preguntar-se coses relacionades amb el bosc i per extensió i la natura. També fomenta les ganes de jugar el que implica desenvolupar la creativitat per crear jocs, recrear històries... Estar en plena naturalesa estimula l'aprenentatge. 
  • Estimula les habilitats psicomotrius i la salut: Caminar, saltar, córrer pel bosc afavoreix la psicomotricitat dels nens i de les nenes. De la mateixa manera es reforça l'agilitat i l'equilibri, entre d'altres. D'aquesta manera millora la salut i s'aconsegueix que els infants desenvolupin el seu equilibri i estabilitat.