Berta Torras

La Berta és mestra de música i Doctora en Didàctica de la Llengua Anglesa. Té un Màster en Adquisició de l’Anglès i Comunicació Intercultural (UAB) i un altre en Applied Linguistics (University of Bristol, Regne Unit). Ha viscut a Anglaterra, Irlanda i Indonèsia. Els viatges, la natura, la música (toca el violí en una orquestra), la lectura i la fotografia són algunes de les seves passions.

 

Al seu blog “L’escola del món”, hi parla del món de la pedagogia de l’anglès, així com de les seves experiències viatgeres. Considera que les dues coses van completament entrellaçades… Per què hem d’aprendre anglès, si no és per convertir-nos en millors persones? L’anglès és molt més que un “tick” al currículum. La Berta considera que l’aprenentatge de l’anglès (com tots els altres aprenentatges) hauria de ser quelcom vivencial i contextualitzat. Aquesta llengua és una porta a valors interculturals i a creixement personal.

 

Les oportunitats d’aprenentatge quan viatges són infinites i t’obren la ment de manera poderosa: et coneixes més a tu mateix/a i les idees i creativitat t’embolcallen a cada segon. És apassionant! Si aprendre és viure, el món és l’escola.

 

Publica periòdicament articles relacionats amb la pedagogia de l’anglès, on inclou consells i recursos. Al seu web hi pots trobar, també, els serveis que ofereix i recursos pedagògics.