Magdalenes esponjoses per fer i portar al cole

Les magdalenes es poden menjar com a esmorzar o com a berenar

Ingredients:

 
  1. Dos ous
  2. 50 grs. de sucre
  3. 190 ml d'oli de gira-sol
  4. 60 ml de llet
  5. 210 de farina de rebosteria
  6. Mig sobre de llevat químic
  7. Un polset de sal


Elaboració:

  1. Batre'm els ous amb el sucre amb unes varilles fins que doblin la seva mesura.
  2. Afegim la llet, l'oli, en aquest ordre i a poc a poc, batent lentament. A part, barregem la farina el llevat i la sal i després de tamisar la posem juntament amb la barreja anterior i tornem a batre.
  3. Deixem reposar la barreja a la nevera tapada amb un drap.
  4. Amb l'ajuda d'una cullera repartim la massa en els motlles de paper especials per a magdalenes fins a tres quartes parts i les posem en el forn preescalfat a 210 graus, uns 18 minuts a la part baixa del forn.
  5. Una vegada fetes les podrem degustar.
     
Més informació