Ingredients:
- Mig litre de llet de vaca sencera
- 1 branca de canyella
- La pell de mitja llimona, evitant la part blanca
- 4 rovells d'ou
- 100 g de sucre
- 20 g de midó
Elaboració:
- Posem a bullir la llet amb una branca de canyella i la pell de mitja llimona. Quan arrenqui el bull, ho apagueu perquè infusioni uns minuts.
- Paral·lelament i en un bol posem els rovells, el sucre i el midó fins que quedi una pasta ben fina i sense grumolls.
- Tornem a posar la llet a bullir i afegim lentament la barreja de rovells, sucre i midó, abaixant el foc al mínim, perquè no bulli. Hem de remenar amb una espàtula de fusta constantment fins que hagi espesseït.
- Ho retirarem del foc i traurem la canyella i la llimona.
- Ho repartirem en cassoletes de terrissa i ho deixarem temperar.
- Una vegada temperat ho posarem a la nevera perquè refredi i prengui. A l'hora de servir la crema, i si ens agrada en la seva versió més tradicional, hi posarem sucre al damunt i ho cremarem amb una pala de cremar.