Ingredients:
- 1 carbassó gran
- 2 cullerades de farina de blat
- 2 ous
- 1 tassa de llet o de nata líquida
- Unes fulles de cibulet o julivert
- Oli per fregir
- Sal al gust
Elaboració:
- Rentarem el carbassó i el tallarem a trossets molt petits. També el podem ratllar i ho reservem.
- Tallarem les fulles de cibulet o julivert molt finets.
- En un bol, barregem la farina, la llet i els ous. Ho batrem fins a aconseguir una massa espessa.
- Afegir les fulles de cibulet o julivert i remenem de nou.
- Després, afegir el carbassó i remourem una altra vegada.
- Afegim la sal, remourem i reservarem.
- En una paella escalfem l'oli i quan estigui calent, i amb l'ajuda d'un cullerot, dipositar una mica de la barreja, quan comenci a daurar per sota, li donarem la volta perquè es facin dels dos costats.
- Quan estiguin daurades, les traurem de la paella i la posarem en un plat sobre paper de cuina per eliminar el greix.