A quina edat és l'arc de Sant Martí Waldorf?

L'arc de Sant Martí Waldorf s'encaixa en forma d'arc una dins l'altre, ja que cada peça té una mida més petita que l'anterior

L'arc de Sant Martí Waldorf és una joguina molt senzilla, acolorida, visual, feta de fusta i pot ser de dotze o sis peces. L'arc de Sant Martí Waldorf s'encaixa en forma d'arc una dins l'altre, ja que cada peça té una mida més petita que l'anterior.

L'arc de Sant Martí Waldorf de sis peces és perfecte per introduir els infants d'un any al joc lliure i amb la seva pròpia exploració. És just en aquesta edat quan es comencen a interessar pels jocs de blocs o construcció. Entorn els cinc o sis anys ja seran uns experts preparats per la versió de les dotze peces, encara que es poden introduir abans, cap als tres anys. L'arc de Sant Martí Waldorf presenta moltes oportunitats pel desenvolupament infantil.

  1. Fomenta la creativitat i la imaginació, ja que està basat en els principis de joc lliure.
  2. Ajuda a treballar la coordinació oculomanual i la psicomotricitat fina.
  3. Podran guardar l'arc de Sant Martí Waldorf molts anys, ja que és molt visual i estètic i queda bé en qualsevol racó, a més el podran fer servir en l'adolescència i en l'etapa adulta, per les seves possibilitats.
  4. Fomenta la sostenibilitat perquè està fabricat amb materials naturals.
Més informació