Sabies que els trencaclosques són considerats com un dels jocs més complets?

Entre les raons per les quals són un dels millors jocs estan que potencien les habilitats espacials i matemàtiques, estimulen la creativitat i imaginació...

Actualment existeixen centenars de joguines diferents en el món perquè els nens puguin divertir-se. No obstant això, hi ha algunes que són considerades com les millors opcions, perquè ajuden a estimular la imaginació, la creativitat i el pensament, com és el cas dels trencaclosques i puzles. 

Durant anys, els puzles es van utilitzar únicament amb finalitats educatives, fins que el 1900 van començar a fabricar-se els primers trencaclosques amb dissenys per a adults. Actualment podem trobar-los de tota mena: tradicionals, de fusta, magnètics i tridimensionals, així com trencaclosques mecànics com el tangram o el famosíssim cub de Rubik. Entre les raons per les quals són un dels millors jocs estan: potencien les habilitats espacials i matemàtiques, estimulen la creativitat i imaginació, treballen la motricitat fina, fomenten el treball en equip, enforteixen el vincle familiar, redueixen el temps que estem connectats a mòbils i dispositius, relaxen el sistema nerviós, no tenen data de caducitat i són bons per a totes les edats.