6 jocs gratuïts per millorar la coordinació entre la mà i l'ull en la informàtica

Consolidar la coordinació entre l'ull i la mà suposa una millora important per desenvolupar les capacitats tecnològiques dels infants

Entre els 5 i els 6 anys, és a dir, dins dels dos últims cursos d'educació infantil, és important consolidar la coordinació entre l'ull i la . Aquest fet suposa una millora important per desenvolupar capacitats tecnològiques dels infants.

Hi ha diversos jocs que milloren aquesta habilitat, com tots els orientats a pintar dibuixos predeterminats o fer trencaclosques. Per aconseguir-ho existeix el joc Fiodor el Gat. Si a més vols reforçar l'anglès, pots optar per English for the children.

Tenint en compte que la coordinació oculomanual es pot fer tant a través del ratolí com sense ell, també podem escollir jocs tàctil i que podem trobar en forma d'app per descarregar al telèfon o la tauleta. Podem trobar Peppa Pig: Paintbox, una app de dibuix de la porqueta més estimada pels nens i nenes o Masha i l'ós. També Llegir i comptar, aplicació en castellà, ens ofereix treballar diversos aspectes educatius no només informàtics.