Els beneficis de la llet de cabra per a bebès

La llet de cabra no s'arriba a processar com la de vaca i aporta més avantatges

La llet materna és la millor opció per alimentar a un bebè. Els nadons s'ha d'alimentar exclusivament amb llet els primers sis mesos i de vegades no sempre pot ser llet materna, per la qual cosa i com a alternativa existeixen les llets de fórmula. Majoritàriament la llet de fórmula que més es consumeix és la que procedeix de la vaca.

No obstant això, la llet de fórmula de cabra presenta molts més beneficis pels bebès. Segons els experts la llet de cabra és més similar a la llet materna en comparació amb la de la vaca, i no s'arriba a processar com la de vaca a més que aporta més avantatges. 

  • Redueix el reflux i les regurgitacions.
  • És més digestiva: Les proteïnes de la llet de cabra es digereixen millor que les proteïnes d'altres llets, com la llet de vaca, ja que la llet de cabra permet que els enzims es desgranin millor el que millora la digestió.
  • Alleugereix el restrenyiment lleu: Gràcies a la seva composició en àcids grassos que s'absorbeixen millor el nadó fa caques menys dures.
  • Més components beneficiosos: La llet de fórmula de cabra conserva més components cel·lulars com els nucleòtids i els aminoàcids lliures que la de vaca.
  • Menys risc d'al·lèrgia a la llet: L'al·lèrgia a la proteïna de la llet de vaca és una de les principals preocupacions quan els bebès prenen llet de fórmula. Aquesta al·lèrgia està produïda per la proteïna Alfa S1 Caseïna, que en la composició de la llet de cabra es troba en una quantitat inferior.
Més informació