Pasta amb carabassa i ceps

Un plat ideal pels nens al portar pasta i de plena tardor

Ingredients:

 
  • 200 gr. de macarrons 
  • 350 gr. de carabassa
  • 30 gr. de ceps
  • Mitja ceba
  • 5 cullerades d'oli
  • 100 ml. de llet
  • Pebre negre
  • Parmesà ratllat al gust


Elaboració:

  1. Pelem la carabassa i la tallem a daus no massa petits i sofregim amb oli la ceba ben picada. Abans que agafi clor, afegim la carabassa i la llet, a foc baix. Quan la llet evapori, afegim una mica de caldo de verdures fins que la carabassa sigui tendra.
  2. Xafarem la carabassa amb una forquilla i posarem els ceps. Salpebrem. Coem entre 8 i 10 minuts més fins que la carabassa quedi caldosa.
  3. Arriba el moment de coure la pasta segons el temps que ens doni el fabricat. L'escorrem i la tornem a l'olla de cocció. Posem de salsa de carabassa i ceps i remenem.
  4. Ho emplatem i acabeu els plats amb una mica més de carabassa i parmesà ratllat.