Ingredients:
- 200 gr. de macarrons
- 350 gr. de carabassa
- 30 gr. de ceps
- Mitja ceba
- 5 cullerades d'oli
- 100 ml. de llet
- Pebre negre
- Parmesà ratllat al gust
Elaboració:
- Pelem la carabassa i la tallem a daus no massa petits i sofregim amb oli la ceba ben picada. Abans que agafi clor, afegim la carabassa i la llet, a foc baix. Quan la llet evapori, afegim una mica de caldo de verdures fins que la carabassa sigui tendra.
- Xafarem la carabassa amb una forquilla i posarem els ceps. Salpebrem. Coem entre 8 i 10 minuts més fins que la carabassa quedi caldosa.
- Arriba el moment de coure la pasta segons el temps que ens doni el fabricat. L'escorrem i la tornem a l'olla de cocció. Posem de salsa de carabassa i ceps i remenem.
- Ho emplatem i acabeu els plats amb una mica més de carabassa i parmesà ratllat.