7 entrepans diferents per una tornada a l'escola diferent

Perquè els entrepans quedin de 10 abans hauràs de triar un bon pa

Amb l'arribada de l'escola aquest setembre arriba, el moment de pensar en el material escolar, els horaris... i també els esmorzars que infants i adolescents fan a casa abans de sortir i el que s'enduen. Si aquest any vols oferir als teus fills entrepans diferents nutritius i variats, mira el que et proposem a continuació: 

Perquè els entrepans quedin de 10 abans hauràs de triar un bon pa, preferiblement integral, amb cereals o alguna versió diferent del pla blanc. Aquests tenen més fibra i evitar el pa de motlle, que a més conté massa greixos i sucres. Evitar els embotits com a únic farcit de l'entrepà. Sucant-lo amb pa, oli o amb alvocat aixafat aconseguiràs fer-lo més sucós. 
 

  1. Bonítol amb tomàquet: Els àcids grassos poliinsaturats del bonítol aporten energia i tenen un gran impacte en el desenvolupament del nen o nena, mentre que el tomàquet és ric en minerals i vitamines.
  2. Salmó fumat amb formatge fresc: El salmó és un dels peixos que més agrada als nens i si li posem un làctic tindran una gran aportació de nutrients.
  3. Bikini: Un clàssic que sempre farem amb pa i embotit de bona qualitat, serà un dels seus preferits.
  4. Formatge: Al seu entrepà del seu formatge preferit afegeix tomàquet, ruca... irresistible
  5. Truita: La sigui truita a la francesa, de patata o qualsevol verdura que els hi agradi o fins a ou cuit, la proteïna de l'ou té un bon valor nutricional i aporta molts beneficis.
  6. Entrepà amb guarnició: per un plus de nutrients només has de farcir l'entrepà amb una mica d'humus o guacamole amb un aliment proteic.
  7. De restes bones: Si el dia abans t'ha sobrat algun aliment reinventa'l per posar-lo dins de l'entrepà. Pots fer servir pollastre rostit, llom... i li pots afegir alguna verdura o hortalissa i una mica de formatge, que reforçarà els seus ossos. 
Més informació