Pa de pessic de mel i iogurt

Un pa de pessic fet a casa ideal per esmorzar o berenar

Ingredients:

  • Un iogurt 
  • 3 mesures del iogurt de farina
  • 1 mesura de iogurt de sucre morè
  • 1/2 mesura de iogurt de mel 
  • 3/4 de mesura del iogurt d'oli de gira-sol
  • Canyella al gust
  • 3 ous
  • 1 sobre de llevat 


Elaboració:

 
  1. Preescalfeu el forn abans a 180 °C.
  2. Separeu les clares dels rovells i bateu les clares a punt de neu.
  3. En un altre bol bateu els rovells amb el sucre i la mel. Afegiu la farina tamisada, el iogurt i l'oli sense deixar de batre. Incorporem el llevat i la canyella.
  4. Posem les clares a punt de neu i ho posem al motlle. Ho posem al forn a 180 °C durant mitja hora. Passats aquests minuts, el traurem del forn i el deixarem refredar per degustar-lo.