Fes aquests deliciosos brioixos suïssos

Gaudeix amb aquests brioixos suïssos ideals per a esmorzar o per a berenars

Ingredients:

 
  • 550 g de farina de força
  • 170 ml de llet a temperatura ambient
  • 100 g de sucre
  • 120 g mantega
  • 40 g llevat fresc 
  • 4 ous 
  • 2 cullerades de mel
  • 1 culleradeta de sal


Elaboració:

  1. En un bol posem la farina de força, i esmicolem el llevat al centre. Afegim els ous una mica batuts, el sucre, la mel, la sal i la llet i pastem.
  2. Quan estigui tot ben integrat afegim la mantega a poc a poc i continuem pastant.
  3. Passem tota la mescla en una superfície de treball prèviament untat amb oli de gira-sol. Ho treballarem fins a aconseguir una massa llisa i homogènia, elàstica i que no s'enganxi a la superfície.
  4. Fem una bola, i la deixem reposar en un bol tapat amb un drap fins que doble volum, trigarà entre 1 i 2 hores.
  5. Traiem la massa del bol, i la tallem en porcions de mida similar.
  6. Donem la forma als brioixos i les col·loquem sobre una safata de forn coberta de paper de forn.
  7. Preescalfem i pinzellem els pastissos amb llet, i els posem en el forn uns 10 minuts a 180 °C.
  8. Traiem els brioixos suïssos, deixem refredar sobre una reixeta i ja els podrem degustar quan baixin de temperatura.