Ingredients:
- 550 g de farina de força
- 170 ml de llet a temperatura ambient
- 100 g de sucre
- 120 g mantega
- 40 g llevat fresc
- 4 ous
- 2 cullerades de mel
- 1 culleradeta de sal
Elaboració:
- En un bol posem la farina de força, i esmicolem el llevat al centre. Afegim els ous una mica batuts, el sucre, la mel, la sal i la llet i pastem.
- Quan estigui tot ben integrat afegim la mantega a poc a poc i continuem pastant.
- Passem tota la mescla en una superfície de treball prèviament untat amb oli de gira-sol. Ho treballarem fins a aconseguir una massa llisa i homogènia, elàstica i que no s'enganxi a la superfície.
- Fem una bola, i la deixem reposar en un bol tapat amb un drap fins que doble volum, trigarà entre 1 i 2 hores.
- Traiem la massa del bol, i la tallem en porcions de mida similar.
- Donem la forma als brioixos i les col·loquem sobre una safata de forn coberta de paper de forn.
- Preescalfem i pinzellem els pastissos amb llet, i els posem en el forn uns 10 minuts a 180 °C.
- Traiem els brioixos suïssos, deixem refredar sobre una reixeta i ja els podrem degustar quan baixin de temperatura.