Mari Jo Elias

La Mari Jo és una amant dels viatges i les excursions. Està casada i és mare de dues filles que ara tenen 12 i 10 anys, elles són la inspiració del blog d'excursions que gestiona "Petites Rutes", que va néixer quan eren petites.

Amb la seva parella sempre els ha agradat viatjar i el fet de convertir-se en pares va fer que decidissin adaptar les sortides per fer-les amb infants, de manera que els viatges es van apropar i això es va traduir en descobrir el meravellós territori català.

Li agrada explicar les seves experiències al blog i això la motiva a seguir descobrint nous llocs, compartir fotografies, indrets, experiències viscudes, espais interessants per anar amb família i amics. Sortides per anar a peu o amb bicicleta, curtes i assequibles per fer amb nens i donar-los valors com cuidar de la natura, conèixer la flora i la fauna, valorar la diversitat tot passant estona junts i fent exercici.

Creu que els viatges amb quitxalla són més pausats, més relaxats, més viscuts. La curiositat dels nens, les ganes d'aprendre, ensenyen a veure-ho tot amb una altra mirada, i coses que passen desapercebudes als adults prenen tota la importància.