Excursió pel Camí de la Bunyola amb bicicleta

Amb bicicleta pel Prat de Llobregat. Descobrint el Delta.

El camí de la Bunyola al Prat de Llobregat és un itinerari planer i suau, que es recorre tranquil·lament amb bicicleta, a peu o amb cotxets de nadons.

Es tracta d'un camí asfaltat i restringit als vehicles de motor, una via verda, per aquest motiu és considerat un recorregut molt recomanable per anar amb nens.

El que fa diferent aquesta ruta d' altres és la seva situació al costat de l'aeroport del Prat. Al llarg de part del recorregut sentim l'acompanyament de fons del soroll dels motors del avions que volen baix. Veure'ls i sentir-los de tant a prop, mentre aterren o s'enlairen, és un gran experiència mentre pedalem entre canyissars, un contrast entre la gran ciutat i la natura.

Excursió pel Camí de la Bunyola amb bicicleta- Pares i Nens

En l' itinerari de 4,6 km es poden trobar diferents espais per descansar i gaudir de la natura del Delta del Llobregat, dels seus aiguamolls, de la flora i de la fauna (hi han més de 350 espècies d'ocells) i entremig d'un paisatge humit de pinedes i canyissars, estanys i que al final us durà fins a la platja.

Al mirador de  Cal Lluquer hi ha una zona de pícnic i aparcament de bicicletes. Es pot arribar fins a l'aguait de l'estany de Cal Tet, on caldrà deixar les bicicletes aparcades a Cal Lluquer. Són uns 3 Km de passejada. L'aguait és el més conegut dels espais naturals i un dels millors punts d'observació d'ocells i aus aquàtiques.

Seguint el carril bici de costat de l' aeroport, que arriba fins a la platja del Prat de Llobregat, es pot allargar el recorregut fins a 14 kms amb bicicleta, des del Delta fins a la platja i uns 3 kms de camí a peu per anar fins a l'aguait de l'estany de Cal Tet

El Camí de la Bunyola porta fins al mirador de la Bunyola on es pot gaudir de l'aguait de la fauna de l'indret. Cap a la dreta es veu la platja dels Carrabiners i a l'esquerra la platja de ca L'Arana. En aquestes dues no hi és permès el bany, com a zona protegida del Delta del Llobregat.

També hi ha l'opció d'anar caminant tot fent una excursió, s'hi troba un camí específic, exclusiu per a vianants, i separats de les bicicletes. La ruta està dins l'Espai Natural del Delta del Llobregat.

Excursió pel Camí de la Bunyola amb bicicleta- Pares i Nens

Detalls de ruta:

A peu: 

Itinerari núm 1.

Distància: 3 kms

Sortida: Cal Lluquer

Informació i pícnic.

(aquí cal deixar les bicis per fer el recorregut a peu).

Amb bici

Distància: 4,6 kms

Inici: Cantonada Avinguda 11 de Setembre amb la carretera de la Bunyola.

Per carril bici de la carretera fins a la platja.

Excursió pel Camí de la Bunyola amb bicicleta- Pares i Nens

Foto 1 a dalt esquerra: Aiguamolls del Delta de Llobregat

Foto 2, al mig al costat: Cal Lluquer, informació i zona pícnic

Foto 3 a la dreta: Camí a peu

Foto 4 a sota a l'esquerra: Estany de Cal Tet, des de l'aguait

Foto 5, al mig, al costat: a la platja

Foto 6 i 7: Des del mirador d'avions del Prat

Espero que gaudiu d'un gran dia amb tota la família i els vostres infants puguin veure d'aprop aquests avions tan xulos!

Fins la propera!