Carabassa i patata al forn, cuina aquests dos ingredients típics del setembre

La carabassa reforça les defenses i ajuda a mantenir el sistema immunitari. A més, té un gran poder antioxidant i té cura del sistema cardiovascular

Ingredients:

  • Mitja rodanxa de carabassa
  • 2 patates mitjanes
  • Mitja ceba
  • 4 cullerades de salsa de tomàquet
  • Sal
  • Oli d'oliva verge i pebre


Elaboració: 

  1. Preescalfarem el forn a 180 °C i netegem i pelem les patates i les tallem a rodanxes d'aproximadament mig centímetre.
  2. Pelem i netegem la carabassa i tallem una rodanxa de la mateixa mesura que les patates.
  3. Pelarem també la ceba i les tallarem en anelles.
  4. En una safata de forn posarem oli d'oliva i posarem els tres ingredients: la patata, a sobre la ceba i per últim la carabassa i repetir les capes fins a acabar.
  5. Posar una mica de salsa de tomàquet per sobre i afegirem sal i pebre al gust.
  6. Ho courem al forn una hora aproximadament. Un cop passar aquest temps a 180°C ho retirarem del forn i ho deixarem reposar 5 minuts abans de degustar-ho.