Quatre trucs per a quedar embarassades de bessons

Existeixen algunes tècniques per fomentar els embarassos de bessons

Els embarassos de bessons no es donen amb facilitat, ja que en general, les gestacions múltiples són poc probables quan no hi ha antecedents familiars i si ens referim a la concepció natural.

Tot i això, existeixen algunes tècniques per fomentar els embarassos de bessons, tant de manera natural com amb algun tractament de fertilitat.

  1. Tenir una edat per sobre dels 40 anys: Com més a prop de la menopausa, més canvis hormonals el que pot provocar que s'alliberi més d'un òvul al mateix temps, i per tant les possibilitats de gestar més d'un bebè augmenti. Així, les dones més de 35 anys poden tenir major probabilitat de tenir un embaràs múltiple.
  2. Medicaments que afavoreixen l'ovulació: Durant els tractaments de fertilitat, es recepten determinats medicaments per estimular l'ovulació, de manera que pot augmentar les possibilitats d'una gestació múltiple.
  3. Sotmetre's a tècniques de reproducció assistida: Quan se segueix una tècnica per un embaràs les possibilitats s'incrementin segons el nombre d'embrions que es decideix transferir. Normalment s'implanten dos o més embrions per augmentar l'èxit del tractament.
  4. Deixar les píndoles anticonceptives: Segons alguns experts, les dones que han pres aquestes píndoles anticonceptives i les han deixat, incrementen les probabilitats de tenir bessons.