4 consells naturals per fomentar la concepció

Moltes dones recorren a clíniques especialitzades en fertilitat i d'altres proven altres mètodes i més naturals

De vegades quedar-se embarassada no és fàcil, el que pot arribar a obsessionar a les parelles per les ganes de ser pares. Quan això succeeix moltes dones recorren a clíniques especialitzades en fertilitat i d'altres proven altres mètodes i més naturals.

Que un embaràs es concebi depèn de diverses variables, pel que hem elaborat aquests 4 consells naturals per fomentar la concepció

  1. El primer que hem de fer és deixar de banda els mals hàbits. Si és el cas deixarem de fumar i de consumir alcohol. 
  2. També haurem d'adoptar una dieta sana. Haurem d'introduir aliments rics en proteïnes i hidrats de carboni, a més de fruites i verdures en abundància. Altres complements, com la gelea reial, fomenten la vitalitat i poden ajudar a millorar la fertilitat. A més, altres productes com l'oli d'onagre ajuden a regular el cicle menstrual per quedar embarassada.
  3. Després de tenir la relació sexual en el que t'hagis pogut quedar embarassada és recomanable quedar-te una estona al llit, en posició cap per amunt i amb les cames elevades. És aconsellable quedar-se en aquesta postura uns 30 minuts per donar-li la possibilitat als espermatozoides a què es quedin més temps a l'úter i facilitant la seva arribada a l'òvul perquè es pugui fecundar.
  4. Hem de relaxar-nos i no sotmetre'ns a pressió. Hem d'intentar relaxar-nos, deixar de banda l'ansietat i procura oblidar-nos de l'obsessió de l'embaràs. S'ha de ser pacient i intentar eliminar l'estrès i l'angoixa, ja que pot arribar a ser una barrera per aconseguir la gestació.