Els regals en temps de Covid

Les criatures hiperegalades acostumen a no donar valor a les coses

Si per alguna cosa s’ha caracteritzat aquest 2020, és per les hores lliures que hem passat confinat a casa sense remei. Les videotrucades, els pastissos, els jocs de taula i les manualitats han estat el centre de totes les llars que, amb criatures o sense, havien d’omplir les hores de la millor manera possible.

Les noves tecnologies han estat la nostra salvació: tauletes, ordinadors i mòbils ens han permès estar connectats amb l’exterior i les webcams i altres accessoris s’han convertit en els objectes més venuts d’un any que difícilment oblidarem.

Ara venen uns Reis estranys. I tot i que la salut sigui el regal més desitjat per a tots, inevitablement, els nens i les nenes segur que esperen que els seus regals tinguin poc d’eteris i siguin bens materials.

Segur que els Reis de l'Orient saben molt bé allò que fa més il·lusió a cada nen; però a banda de tenir-ho en compte quan escriviu la carta, no oblideu els consells que sempre donen els experts. 

  1. No us excediu: les criatures hiperegalades acostumen a no donar valor a les coses.
  2. Regaleu jocs per compartir amb la família: jocs de taula, jocs interactius...
  3. Regaleu accessoris o complements esportius per fomentar l’activitat física.
  4. No oblideu algun regal cultural: llibres, col·leccions, alguna subscripció, entrades per algun espectacle...
  5. Si s’escau, fomenteu els regals artístics per desenvolupar la creativitat. Regals musicals, manualitats, construccions... Qualsevol cosa que els entretingui al mateix temps que motivi en ells el seu vessant més creatiu.

Per saber-ne més...

Si teniu dubtes, podeu consultar aquests articles que aborden el tema dels regals nadalencs:

Els millors regals segons l’edat, un article de Trigonos que ens pot orientar a l’hora de decidir quins regals demanar als Reis.

Regals de Nadal amb criteri, l’article que l’any passat vam publicar amb consells concrets sobre com planificar els regals de Nadal.