Les joguines preferides per nens i nenes segons els seus països d'origen

Les joguines signades per la casa Lego i Barbie són també de les més buscades

La web especialitzada en joguines, TheToyZone ha publicat les joguines preferides per nens i nenes segons els seus països d'origen. Per fer-ho possible, TheToyZone va analitzar les dades de cerca de Google i va identificar les joguines amb més demanda a cada país.

Entre les dades analitzades destaca l'ampli triomf de les consoles sobre qualsevol joguina. A la PS5, que és la més buscada a Espanya, Portugal, França, Luxemburg, Alemanya i Itàlia, li segueix la PS4, vigent per l'escassetat de la darrera versió i per disposar un preu més assequible, o Xbox Series.

Tot i que les consoles guanyen a la població infantil, les joguines signades per la casa Lego i Barbie són també de les més buscades. En aquest sentit, la nina de Barbie manté el primer lloc a 15 països d'Àfrica, per sobre els videojocs. A banda i a un total de 16 països d'Europa, Lego i Playmobil són els favorits.

 
 

A dos països d'Europa: Bèlgica, la joguina favorita és l'Scrabble, i Noruega, l'arma de plàstic amb projectils de goma escuma, Nerf estan al capdavant de les recerques i són les més populars. En un total de 17 països no existeixen dades, entre els quals hi ha la Xina o Corea del nord.