Ingredients per la massa:
- 400 gr farina de força
- 50 ml aigua
- 100 ml llet
- 30 gr sucre glaç
- 50 gr mantega
- 1 ou
- 15 gr llevat fresc
- Un polsim de sal
- 1/2 cullerada d'essència de vainilla
Ingredients per al farcit:
- 100 gr mantega
- 2 cullerades de canyella en pols
- 60 gr sucre morè
Ingredients per al glacejat:
- 100 gr sucre glaç
- 1 cullerada formatge crema
- 30 ml llet
Preparació de la massa:
- Dissolem en l'aigua calenta el llevat.
- En un bol gran, posem la farina, el sucre glaç i la sal. Escalfar la llet i la mantega i ho afegim al bol, juntament amb l'ou, l'essència de vainilla i el llevat dissolt.
- Pastem la massa amb les mans, sobre el taulell i amb una mica de farina, uns 10 minuts.
- Fem una bola, el posem al bol i ho tapem amb paper film.
- El deixem una hora o fins que dobli el seu volum.
- Quan la massa hagi doblat el seu volum l'estirarem amb forma de rectangle i amb l'ajuda d'un corró.
Preparació del farciment:
- Barregem la mantega amb el sucre morè i la canyella.
- Pinzellem tota la massa amb la barreja.
- Enrotllem la massa en forma de cilindre i tallem a rodanxes amb cura.
- En una safata de forn podem paper vegetal i anem posant les rodanxes, deixant separació entre ells, ja que els deixarem de nou mitja hora o fins que doblin el seu volum. El tapem amb paper film.
- Una vegada hagin crescut, posarem els rotllos el forn a 220 °C uns 10 minuts o fins que veiem que estan daurats.
Preparació del glacejat:
Mesclem el formatge, el sucre i la llet, amb una batedora quedarà més cremosa. Traiem els rotllos de forn i afegim el glacejat. Ja les podem gaudir.