El raïm un aliat molt beneficiosos per la salut de tota la família

El raïm és ric en potassi, un mineral que és capaç de controlar l'equilibri dels líquids en l'organisme

El raïm té moltes propietats i pels nens és fàcil de menjar i de transportar, i per això els hi podem dinar per complementar un esmorzar, un berenar o com a postres. El raïm té un gran poder desintoxicant i depuratiu i ajuda a combatre l'insomni per què el podem introduir quan els infants tenen estat de nerviosisme o estrès.

A més aquesta fruita és rica en potassi, un mineral que és capaç de controlar l'equilibri dels líquids en l'organisme. Al raïm se li suposen propietats anticancerígenes. I és que segons determinats estudis, els tanins i l'àcid cafeic del raïm, a banda de tenir propietats bactericides, reduirien les possibilitats de patir càncer. De la mateixa manera l'extracte de llavors de raïm prevé l'aparició del càncer de mama, pròstata o còlon.

A banda i en el cas del raïm negre, el resveratrol present a la pell del raïm negre és antioxidant i vasodilatador, el que augmenta el flux sanguini i fa que la sang circuli més fluida, un fet que rebaixa el risc de formació de coàguls o trombosis.