Per què hauries d'incloure meló a la dieta de l'estiu?

El meló és molt beneficiós pel nostre organisme i pels dels nostres petits i petites

El meló és una de les fruites estrelles de l'estiu i aporta moltes vitamines, minerals i sucres que permeten hidratar i nodrir l'organisme de manera sana i natural. El meló és molt beneficiós pel nostre organisme i pels dels nostres petits i petites. A més, i després de la síndria, el meló és la fruita amb més aigua


Hidratant excepcional:

El seu contingut en aigua el fa ideal per a l'època de l'estiu. Estar ben hidratats ens assegura mantenir la temperatura corporal i les condicions adequades per al bon funcionament del cos. Si ens volem refrescar de manera ràpida i eficient una bona tallada de meló fresc ens aporta l'equilibri ideal de sucre natural, aigua, vitamines i minerals.


Potent antioxidant:

El seu alt contingut en antioxidants ens aporta un efecte protector contra determinades malalties i tipus de càncer. El meló és ric en betacarotens, vitamina C, minerals i oligoelements ens protegeix dels radicals lliures, abundants sobretot quan més ens exposem al sol. I és que els radicals lliures fomenten l'envelliment prematur de l'organisme i de problemes cardiovasculars.