Fes aquestes pizzes sanes amb els teus fills

S'ho passaran pipa elaborant les cares

Ingredients:

 
  • 2 pans de pita
  • Mitja tassa de salsa de tomàquet casolana
  • 80 g de bonítol
  • Mitja tassa de barreja de formatges ratllats
  • Olives negres a rodanxes
  • 1 tros de pebrot verd
  • 1 tros de pebrot vermell
  • 1 tros de pebrot groc
  • 1 branca de romaní o anet fresc


Elaboració:

  1. Talla cada pa de pita per la meitat, de manera que obtinguis quatre pizzes. Posa-les a la safata de forn coberta amb paper vegetal, amb la part tallada cap amunt i amb una certa separació perquè no s'enganxin entre elles.
  2. Estén la salsa de tomàquet sobre la minipizza i afegeix el bonítol escorregut i esmicolada i posa formatge al gust.
  3. Renta els pebrots i tallar-los a mitges rodanxes i en tires, per formar les boques, les celles i el nas. Preescalfa el forn a 200 °C.
  4. Posa les rodanxes d'oliva sobre el tomàquet per fer els ulls i completa amb els pebrots per acabar de fer les caretes, també pots afegir pernil per fer cabell, celles... i amb unes fullets d'anet o romaní net i sec el bigoti.
  5. Enforna les pizzes cinc minuts, fins que el formatge es fongui.