Fes els panets dels entrepans amb el deliciós i tradicional pan amasado xilè

Triomfa amb aquesta deliciosa i senzilla recepta de pa

Ingredients:

 
  • 500 g de farina 
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 tasse d'aigua tèbia
  • 2 cullerades de llard o mantega
  • 1 sobre de llevat 


Elaboració:

  • Formarem un volcà amb la farina barrejada amb la sal i a centre posarem el llard o la mantega fosa. Afegirem 1 tassa d'aigua tèbia i el llevat, barrejarem.
  • Amassarem tot fins a obtenir una barreja suau. Afegirem més aigua de ser necessari.
  • Formar un gran rotllo amb la massa i la tallarem en uns 16 trossos aproximadament i ho cobrirem amb un drap de cuina.
  • Treballar cada panet, un per un, donant-li forma.
  • Els deixarem fermentar una hora i mitja en un lloc tebi i coberts amb un drap de cuina.
  • Preescalfar el forn a 180 °C.
  • Utilitzarem una forquilla per fer-los uns petits forats en la part superior sobre cada panet i els enfornarem 30 minuts o fins que estiguin daurats.