Ingredients:
- 500 g de farina
- 1 culleradeta de sal
- 1 tasse d'aigua tèbia
- 2 cullerades de llard o mantega
- 1 sobre de llevat
Elaboració:
- Formarem un volcà amb la farina barrejada amb la sal i a centre posarem el llard o la mantega fosa. Afegirem 1 tassa d'aigua tèbia i el llevat, barrejarem.
- Amassarem tot fins a obtenir una barreja suau. Afegirem més aigua de ser necessari.
- Formar un gran rotllo amb la massa i la tallarem en uns 16 trossos aproximadament i ho cobrirem amb un drap de cuina.
- Treballar cada panet, un per un, donant-li forma.
- Els deixarem fermentar una hora i mitja en un lloc tebi i coberts amb un drap de cuina.
- Preescalfar el forn a 180 °C.
- Utilitzarem una forquilla per fer-los uns petits forats en la part superior sobre cada panet i els enfornarem 30 minuts o fins que estiguin daurats.