Com fer un crumble de poma amb l'ajuda dels teus fills

El crumble de poma és una recepta típica anglesa que sempre queda molt cruixent

Ingredients:

  • Entre 6 i 8 pomes
  • 150 gr. de farina
  • 100 gr. de sucre morè
  • 60 gr. de mantega
  • 1 branca de canyella


Elaboració:

  1. Pela i talla les pomes en forma de daus. En un bol a part posem la farina, la mantega, la canyella ben esmicolada i el sucre morè. Remenem molt bé amb l'objectiu d'obtenir una massa grumollosa.
  2. En una safata o en motlles individuals afegim una mica de mantega i una part de la barreja. A continuació, incorporem trossets de poma i ho tapem tot amb la resta de la barreja, un altre cop. 
  3. Ho posem al forn uns 30 minuts preescalfat a 200 °C. 
  4. Una vegada està ben daurat ho retirem i ho servim. Ho podem combinar amb gelat de vainilla.