Ingredients per a 4 persones:
- 2 moniatos grans
- 1 culleradeta de pebre negre molt
- 1 cullerada d'orenga
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç o picant
- 1 culleradeta de comí en pols
- 1 culleradeta de maicena
- 2 cullerades soperes d'oli d'oliva verge extra
- Sal al gust
Elaboració:
- Pela els moniatos, renta'ls i talla'ls a bastonets tan similars com sigui possible entre si.
- Posa els bastonets en un bol amb aigua freda uns 20 minuts per desfer-nos de part del midó.
- Escorre'ls bé i fins i eixuga'ls perquè quedin ben secs.
- En un bol posem el pebre, l'orenga, el pebre vermell dolç o picant, el comí, la maizena i l'oli d'oliva i ho barregem bé. Posem el moniato dins perquè s'impregnin bé.
- Preescalfem el forn a 200 °C amb calor amunt i avall i ventilador.
- En una safata posem paper de forn i posem els palets de moniato, separats els uns dels altres perquè no s'enganxin entre ells i es cuinin bé.
- Posem la safata al forn uns 20 minuts. Al cap de 10 minuts traurem la safata i els donarem la volta amb unes pinces.
- Passat aquest temps, els retirarem del forn, els salarem al gust, i ja els tindrem llestos.