Els audiollibres: un recurs-tresor per aprendre anglès!

Voler que els infants aprenguin anglès de manera vivencial requereix tenir presents factors molt importants. Sempre comparteixo quins són aquests factors i idees que s'han de tenir en compte si, com a pare o mare, vols que els teus fills visquin  l'anglès  i no l'aprenguin de manera formal. Avui va d'un dels recursos estrella.

 Sempre em refereixo a la lectura de contes infantils en llengua estrangera per començar a preparar el terreny per tal que els nens incorporin les estructures bàsiques per desxifrar aquesta nova llengua que no senten enlloc més. Evidentment, aprendre anglès mentre s'impregnen d'històries i fan volar la imaginació, els proporciona un context d'allò més significatiu per fer que s'oblidin del fet que estan aprenent anglès. Si ets pare o mare i no tens un nivell o pronunciació suficientment bons per ser tu qui llegeixi aquests contes als teus fills… Avui et proporciono un tresor:

Els audiollibres!

Aquests dos canals d'històries narrades on-line són una font inacabable de contes infantils que pots compartir amb els teus fills.

  1. Storyline On-line 

Els audiollibres: un recurs-tresor per aprendre anglès- Pares i Nens

En aquest web hi pots trobar moltíssimes coses. Hi ha vídeos on famosos actors i actrius de Hollywood llegeixen llibres, i sempre ho fan acompanyats d'il·lustracions màgiques. Hi pots trobar, per exemple, el famós "Harry the Dirty Dog" narrat per la famosa Betty White.

És una pàgina ideal a la qual recórrer, tan per pares i mares com per mestres. L'usen nens i mestres d'arreu del món!

  1. El canal de youtube Scholastic books youtube cannel

Els audiollibres: un recurs-tresor per aprendre anglès- Pares i Nens

Aquesta editorial de literatura infantil té un vincle molt estret amb la tecnologia educativa. Ja veuràs que en aquest canal hi ha més miscel·lània, que va des d'entrevistes a autors, a recursos per pares i mestres com, per exemple, manualitats basades en alguns dels contes que presenten.

  1. El canal de youtube Barefoot Books cannel

Els audiollibres: un recurs-tresor per aprendre anglès- Pares i Nens

Quina delícia de pàgina! En aquest link hi pots trobar infinitat de recursos. Hi pots trobar audiollibres, cançons infantils que han convertit en bonics vídeos perquè els nens els gaudeixin… I molt més.

Recomano especialment el llibre The Barefoot Book of Children. Es tracta el tema de la diversitat cultural i els nens poden veure com viuen els infants d'arreu del món.

Regalar aprenentatges als infants, aquests que seran les futures generacions de ciutadans d'un món cada cop més global, requereix paciència i molt de temps. Els nens i nenes adoren compartir temps amb els seus pares i mares. Aprendre anglès llegint o escoltant junts històries és de les coses més boniques que els pots regalar. Si t'interessen els recursos que comparteixo, no dubtis en fer una ullada a L'escola del món. Hi trobaràs aquests recursos i molts més!