7 consells per fomentar valors al fer la carta als Reis de l'Orient

L'ideal és demanar coses materials, però també coses intangibles com salut, amistat, amor... perquè sàpiguen el valor de les coses immaterials

La nit dels Reis de l'Orient és sense dubte un dels dies preferits per nens i nenes. La il·lusió és el sentiment principal d'aquesta tradició tan arrelada que s'inicia amb la confecció de la carta on s'enumeren els regals que els infants volen rebre a casa.

Fer-la és un moment important i els hem de guiar a fer-la, ja que és moment de limitar la llista de regals i transmetre valors. A continuació us apropem 7 consells per fer la carta als Reis.

  1. La carta es pot iniciar enumerant un resum de l'any i valorant tot allò que el nen o nena ha assolit i el que té i quins objectius s'ha fixat pel pròxim any.
  2. L'ideal és demanar coses materials, però també coses intangibles com salut, amistat, amor... perquè també sàpiguen el valor de les coses immaterials.
  3. És important que sàpiguen per avançat que és possible que els Reis no els portin tot el que han posat a la carta i que són ses majestats qui trien els més adequats, pel que poden iniciar la carta amb aquells regals preferits.
  4. Les setmanes prèvies, la TV comença a bombardejar amb anuncis de joguines, pel que els ajudarem a convèncer a què no escullin aquest tipus de joguines, ja que la majoria les poden demanar per influència
  5. Els ajudarem a escollir varietat de joguines per assegurar que amb elles garantim totes les seves necessitats de joc en funció de l'edat: joc de construcció, de rol, d'enginy, electrònics, per la memòria... 
  6. Si demanen jocs tecnològics hem de pactar un horari i unes condicions d'ús perquè després no hi hagi problemes.
  7. Sempre afegirem un o més llibres per llegir i sense comptar en la limitació de joguines. 
     
Més informació