Dia de la Mare: 7 regals que no et costaran diners

Si no tenim ni pressupost, ni manera de comprar un regal, preparar treballs manuals o una sorpresa serà una idea genial

El diumenge 3 de maig se celebra el Dia de la Mare. Un Dia de la Mare atípic per l'actual estat d'alarma i el confinament. Si no tenim ni pressupost, ni manera de comprar un regal, preparar treballs manuals o una sorpresa especialment dissenyada per a ella serà una idea genial i molt econòmica.

 

  1. Prepara-li un esmorzar: Que et portin l'esmorzar al llit és genial! Prepara-li un bon esmorzar amb l'ajuda del pare o d'un altre germà o germana. Tria el seu esmorzar preferit i si no ho tens clar, inclou-li fruita pelada i tallada, suc i cafè, algun dolç i cereals. 
  2. Prepara una pedicura a casa: Cuidar els peus és una de les coses més relaxants. Prepara una galleda amb aigua calenta i sals marines. Acaba el massatge assecant bé els seus peus i fes-li un massatge relaxant amb alguna crema o oli. Estarà encantada!
  3. Un ram: Si tens un jardí recull flors i si no, el desconfinament segur que et permet acostar-se a algun lloc on hi hagi flors. Si no pots aconseguir flors naturals, fes-les amb cartolines de colors. 
  4. Una tarda de cinema a casa: Escull la seva peli preferida i acompanya-la amb un bol de crispetes, xocolata, els que més us agradi.
  5. Fes-li un pastís: Tornaràs a necessitar l'ajuda del pare o d'algun altre familiar. Elabora aquell dolç que tant li agrada, li encantarà degustar un pastís fet per la seva família.
  6. Fes-li un massatge: Encara que no l'hagis fet mai, i no en sàpigues, rebre un relaxant massatge és molt d'agrair, l'alliberaràs de l'estrès. Li pots fer al cap o a les cames si l'esquena amb alguna crema o oli de massatges.
  7. Escriu un poema: Escriu-li uns versos amb el que sents per ella. A ella li donaràs una bona sorpresa i tu t'ho passaràs pipa pensant i escrivint.