Respira Mejor

Respira Mejor

Respira Mejor és la primera clínica respiratòria de Sant Cugat. La seva fundadora és la Pilar Puyol, fisioterapeuta pediàtrica especialitzada en fisioteràpia respiratòria, amb varis anys d'experiència a l'estranger i a Sant Cugat.

La Pilar ha aconseguit crear un centre únic que tracta tot tipus de patologies o malalties respiratòries, tant de les vies altes com les baixes. Així, entre les patologies que tracten podem destacar la bronquitis, els refredats, la tos, l'asma, les al.lèrgies, les otitis mitges, la pulmonia, la rinitis, les infeccions gripals, la sinusitis, l'amigdalitis, la conjuntivitis etc...

Respira mejor

Per a poder abordar les diferents problemàtiques el centre compte amb el Balneari Respiratori Mètode Dr. Pros i tot un equip format per fisioterapeutes respiratoris i osteòpates, que funciona molt bé. La combinació de les tècniques conflueixen en tractaments individualitzats molt efectius, que s'inicien sempre per atendre una patologia però que millora la qualitat de vida de la persona quan a aquest tractament s'hi suma el preventiu.

Molts pares i mares trobem a Respira Mejor, la solució als problemes respiratoris dels nostres fills que tant ens preocupen.

Respira Mejor

La principal eina terapèutica del balneari respiratori del Dr. Pros és l'aigua de mar natural, la primera aigua mineromedicinal per excelència i un element terapèutic de gran espectre. Les propietats curatives d'aquesta aigua són moltes: disol el moc, elimina els microorganismes, redueix la inflamació, aporta minerals, estimula el sistema inmunitari....

Així doncs, la base del tractament té lloc en el balneari respiratori amb tractaments com calor humit, dutxes nasals i nebulitzacions.

Respira Mejor

La fisioteràpia respiratòria és molt eficient per movilitzar i treure el moc, així com l'osteopatia ajuda també en casos d'otitis o sinusitis, entre d'altres. En definitiva, el tractament és global i holístic, amb l'ajuda de sessions i teràpies diverses que juntes aconsegueixen ser molt efectives per qualsevol patologia o problema respiratori.

respira mejor

Si els vostres fills o filles pateixen problemes respiratoris, no deixeu de visitar aquest centre, ja que hi trobareu un equip molt compromès que posarà en marxa totes les eines necessàries per ajudar-los i per a prevenir propers episodis.

Cal esmentar també, la gran tasca pedagògica que ens aporten les seves pautes i indicacions, que fa que els pares i mares d'aquests nens sapiguem cada cop més com fer front als diferents símptomes, com interpretar-los i com actuar en cada moment.