Kids and Us

Kids and Us

Kids and Us és una de les millors acadèmies d'anglès de Sant Cugat. Recomanar-la per nosaltres és molt senzill perquè som mares usuàries i en tenim experiència.

El primer que et crida l'atenció del centre és la seva imatge inequívocament atractiva, els colors, el disseny, la fotografia, les il·lustracions, són d'una qualitat extraordinària (que s'extén a tots els seus materials).

Kids and Us

Però, a més, entrar per la porta d'aquesta escola és entrar en un món a part, un món ple de nens i nenes, somriures, imaginació, fantasia i com no... anglès! La benvinguda sempre és amb un Hello! i un somriure dedicat a l'infant.

La seva decoració, pensada pels petits, innovadora i de disseny únic i original és part de l'estampa de la seva filosofia. Si observes des de la sala d'espera, veuràs professors amunt i avall, amb un somriure i parlant anglès, fent un tren amb els més petits per anar al lavabo, entretenint a infants que arriben abans d'iniciar la seva classe o al acabar... La seva jove directora, Diana, sempre atenent a pares i mares, nens i nenes és un encant i molt disposada i resolutiva per a qualsevol problema amb el que ens puguem trobar. El lloc i la seva gent t'inspira confiança i saps que el teu fill està en bones mans.

Kids and Us

I no tan sols per la càlida acollida que els hi donen dia a dia, sinó perquè darrera de tot aquest escenari hi ha un treball molt seriós, amb un mètode molt ben elaborat, provat, i sotmès a revisions i adaptacions constants per a millorar-lo.

Parlant amb la Sandra, la seva propietària, ens va confiar dos idees que ens van fer pensar. La primera, és que va escollir aquesta franquícia per a crear una escola d'anglès per a infants, i després d'haver-ne mirat moltes, perquè el seu treball de millora i innovació és constant, "és un mètode viu, que evoluciona". I per l'altre, perquè tot i que tota la posada en escena és excel·lent perquè els infants es sentin a gust, el més important i el que no perden de vista és que el nen ha d'aprendre anglès, sino, tota la resta no tindria un sentit més enllà que l'estètic.

Kids and Us compte amb molts recursos per assolir tots els seus objectius d'aprenentatge. L'equip de professors són seleccionats no tan sols pel seu nivell o domini de la llengua anglesa sinó per una sèrie d'altres capacitats, habilitats i actituds que han de demostrar tan durant la selecció com després dins l'aula. Al final, es nota que tothom treballa a gust i semblen una gran família.

kids and us

L'escola garantitza l'aprenentatge i el domini de la llengua, si l'infant, des de petit, va realitzant tot el recorregut any rera any fins arribar a presentar-se als exàmens oficials.

L'escola acull des de bebès fins a adolescents i és important que comencin el més petits possible per tal que la llengua sigui integrada de forma natural a través d'una immersió a l'anglès, però sense oblidar els objectius curriculars exigits per cada nivell.

Kids and Us     Kids and us5    Kids and us6      kids and us teens

També fan casals, teatre, cuinahores de conte amb anglès i moltes coses més. Tenen materials molt bons i atractius pels petits i per aprendre divertint-se, que és el que ells volen. Les cançons, la mímica, els balls, les històries etc... tot és pensat per als infants.

Kids and Us

Podríem parlar-ne molt més d'aquesta petita gran escola d'anglès però pensem que el millor és que ho comproveu vosaltres mateixos i hi poseu un peu. Estem segures que no us decebrà.