Espai Vincles

Espai Vincles és un centre de psicoteràpia, que ha obert les seves portes aquest febrer 2014, amb la intenció de crear un espai dedicat al benestar familiar, al creixement personal i de parella. Està situat al centre de Sant Cugat, just davant de la Creu Roja. L'espai és molt agradable i lluminós, l'han reformat amb molt de gust,... segur que us hi sentireu molt còmodes.

Interior espai Vincles

El projecte va néixer de dues amigues, la Beatriz i l'Ester, amb l'objectiu de donar suport a les famílies i parelles sancugatenques quan es troben en moments de dificultat relacionats amb l'embaràs i el postpart, la infància, la parella i la sexualitat.

Els serveis de l'espai Vincles

La Beatriz és psicòloga, especialista en psicologia infantil i psicologia perinatal, i mare de la Maia. L'Ester també és psicòloga, terapeuta de parella i sexòloga. Després de fer la carrera plegades i passar gran part de la vida acadèmica juntes, l'Ester i la Beatriz van treballar en àmbits diferents, adquirint experiència en les seves especialitats.

Al cap d'uns anys van veure els punts en comú que tenia cada una de les seves especialitzacions i van decidir crear Espai Vincles.

sessi? de Psicoter?pia Infantil a Espai Vincles

A través del joc amb la Maia, vam poder veure algunes eines que es fan servir a la teràpia infantil, la Bea ens va explicar que les sessions es desenvolupen al voltant del joc i en un ambient totalment relaxat.

El centre és un espai ideal per treballar aspectes que ens preocupen, tant dels fills com de parella: les pors, les inseguretats, les dificultats en l'àmbit escolar, els conflictes de parella, les dificultats de comunicació, la falta de desig...  Truqueu i informeu-vos!  Segur que l'Ester i la Bea us podran resoldre molts dubtes que a vegades ens preocupen en excés.

Aquest mes de maig comencen els tallers: uns espais de reflexió i aprenentatge en grup. Els primers seran els tallers de "massatge per nadons" i "massatges i joc per nens i nenes".

Espai Vincles: un centre molt recomanable on poder confiar quan tenim preocupacions i dubtes.

Espai Vincles

c/ de la Mina, 25, 1r, 2ª

08173 Sant Cugat del Vallès

T: 93 002 75 86

M:  info@espaivincles.com