Aquest Nadal fes les boles de l'arbre a casa

Muntar l'arbre i les boles de Nadal dóna el tret de sortida a aquest període a nivell familiar

Posar l'arbre de Nadal a casa és un moment que agrada, a parts iguals, a nens i adults. Muntar aquest element típic de les festes nadalenques dóna el tret de sortida a aquest període a nivell familiar. Però i si aquest any munteu un arbre de Nadal amb boles fetes a casa? És fàcil i amb pocs materials.


Material necessari:

  • Corda, fil del teu material preferit: de ràfia, de cotó, de llana i de 4 o 5 mil·límetres de gruix.
  • Globus petits.
  • Cola, un recipient i unes tisores.

 

  1. Inflarem els globus de mides diferents o totes iguals, segons l'efecte que desitgem. Després enrotllem la corda al voltant del globus, cobrint-lo totalment o deixar espais entre una i altra volta. Per subjectar la part final ho farem amb una volta anterior.
  2. En un bol barregem tres parts de cola amb una d'aigua i remenem i després anem pintant amb la mescla tota la corda amb cura perquè no exploti el globus.
  3. Quan estigui ben xop de cola, posarem la pilota sobre un got un sol ús perquè s'assequi. Un cop seca, repintarem amb cola. Una vegada sec punxarem el globus i el traiem de l'interior de la bola.
  4. Ara amb l'ajuda dels nostres fills pintarem les boles de colors variats. La millor opció és la pintura acrílica, ja que té més durabilitat i quan s'assequin les podem posar a l'arbre, a les finestres, sobre una xemeneia...