El Petits Camaleons se celebrarà el 3 i 4 d'octubre adaptat a la Covid-19

El festival, que afegeix al nom el lema “Petits, forts i valents”, ha programat 8 concerts repartits entre dissabte i diumenge

El festival de música dirigit a públic infantil, Petit Camaleons, celebrarà la seva novena edició el primer cap de setmana d'octubre adaptat a la nova realitat del país per la pandèmia del coronavirus. El 3 i 4 d'octubre la sala del Teatre-Auditori de Sant Cugat acollirà vuit concerts repartits entre dissabte i diumenge. S'eliminen, per tant, els concerts que es feien a les altres dependències del Centre Cultural com l'escola de música Victòria dels Àngels o la carpa del Circ Raluy. Tampoc hi hauran parades de les entitats col·laboradores ni tampoc la zona de restauració ni activitats paral·leles, ja que es vol garantir la màxima seguretat i evitar aglomeracions.

El dissabte 3 d'octubre actuaran Els Amics de les Arts, Joan Garriga, Doctor Prats i The Penguins.Reggae per Xics i el diumenge 4 d'octubre serà el torn de Blaumut, Suu, Dàmaris Gelabert i Xiula.

El festival se celebrarà en l'escenari del Teatre-Auditori, amb totes les mesures sanitàries (distància de seguretat, mascareta, etc.) i els concerts continuaran sent d'una hora de durada amb una pausa de 30 minuts entre espectacles, com en les darreres edicions. No hi haurà espai de signatures ni rodes de premsa amb els grups del festival.

El programador del Teatre-Auditori Gerald Fannon ha declarat que l'organització ha introduït aquests canvis "per adaptar el festival a la nova realitat, simplificar la logística i donar continuïtat a un festival" que l'any que ve farà 10 anys i que esperen que aleshores es pugui programar en el format habitual.

Finalment, el Teatre-Auditori ha tirat endavant la proposta que li va fer arribar l'organització i ha acabat programant aquest any el Petits Camaleons, tot i que a la presentació de la temporada de fa unes setmanes no estava inclòs.

El festival va tancar la darrera edició amb la xifra de 8.429 assistents, més que l'any passat, quan es va superar de poc els 8.000. Les entrades ja estan a la venda al web del festival.