contingut promocionat
petit romea

 

 

Descobreix l'espectacular programació familiar del Petit Romea

El Petit Romea ofereix al febrer i al març una programació familiar de qualitat

El cicle Petit Romea, la programació familiar del Teatre Romea de Barcelona, convida als espectadors a somiar en família en aquesta temporada 2021-2022. L’art ens ajuda a trobar noves mirades i a buscar noves perspectives d’un fet, d’una situació, d’una conversa…

Una programació familiar per somiar

El Petit Romea us proposa diferents espectacles on els artistes es converteixen en els acompanyants de la nostra ànima per somiar ben alt i imaginar fins a l’infinit. Veniu a gaudir de les arts escèniques en majúscula i de tots els seus llenguatges artístics, en una programació adreçada a infants des de 0 fins a 12 anys i els seus acompanyants, on parlem del coneixement i la responsabilitat, del pas del temps i de la necessitat de recordar per encarar el present amb optimisme, en un món on tothom es mereix poder somiar.

La temporada va començar al novembre amb una festa inaugural molt satisfactòria per a grans i petits. El mes de desembre les famílies van fruir de 'Bruna, el musical' de Mateu Peremiquel i Mar Puig i el mes de gener amb 'Les aventures del lleó vergonyós' de Ruth Garcia i Helena Bagué.

Descobreix la resta d'espectacles que t'ofereix el Petit Romea.

Febrer 2022

'Tot esperant Will', el musical'

Tot esperant will petitromea

 

Un musical shakespearià per als menuts de Toni Sans i Albert Mora que fa un retrat humorístic de la condició humana.

Tres clowns, la Pústula, en Gresca i la Mortadefam, s’han reunit de nit en un indret solitari per assajar una tragèdia escrita per en Will, el quart membre de la companyia, que encara no ha arribat.

Mentre esperen el seu amic, els tres personatges reflexionaran sobre els temes més profunds de l’existència fent un retrat de la condició humana, mitjançant la música, el sentit de l’humor i el teatre dins del teatre. Tampoc no hi faltaran algunes ballarugues perquè quedi clar que, al capdavall… la vida és una meravellosa comèdia!

6 i 13 de febrer de 2022

  Compra les entrades ara!

Pintamúsica

pintamusica petitromea

 

Un espectacle de Berta Ros, Lorena Lliró, Gisela Juanet i dirigida per ella mateixa i Lluís Juanet. Una experiència sensorial artística pel primer despertar escènic del nadó. Tres músics, actors i cantants ens porten a crear una adaptació d'un quadre de Joan Miró. Un clàssic del Petit Romea que enguany celebra les 500 funcions realitzades. Recomanat de 0 a 5 anys.

26 i 27 de febrer de 2022

  Compra les entrades ara!

 

Març 2022

Alícia al país dels mòbils

alicia pais mobils petit romea

 

Una obra de Marta Buchaca a partir de l'original mite de Lewis Carroll dirigida per Jordi Andújar i amb la composició

musical de Keco Pujol. Un espectacle que ens presenta una Alícia rabiosament contemporània i actualitzada que intenta recuperar el seu primer mòbil. Recomanat a partir de 6 anys.

5 i 6 de març de 2022

  Compra les entrades ara!

Cinemúsica

cinemusica petit romea

 

Un espectacle de Berta Ros i Gisela Juanet dirigit per Dani Coma. Una immersió sensorial en les rutines diàries dels infants. Cinemúsica estimula els sentits del nadó a través de la música en directe, les arts del moviment i el cinema. Recomanada de 0 a 5 anys.

19 i 20 de març de 2022

  Compra les entrades ara!

Cris, pequeña valiente

CRIS pequena valiente petit romea

 

Una obra escrita i dirigia per Àngel Calvente i interpretada per Cristina Jiménez, Carlos Cuadros i Yolanda Valle. Una obra guardonada a millor espectacle familiar als Premis Feten2021, que explica la història de la Cristina, una nena trans que lluita pel seu dret a ser la persona que és i sent i per un futur replet de llibertat. Recomanada a partir de 6 anys.

A partir del 27 de març de 2022

  Compra les entrades ara!