Pastís de xocolata i castanyes, un dolç molt de la tardor

Ingredients:

  • 4 ous
  • 400 ml de nata líquida
  • 100 gr de xocolata de cobertura
  • 100 gr de mantega
  • 75 gr de sucre
  • 30 galetes tipus Maria
  • Cacau en pols
  • 100 gr de puré de castanya
  • 200 gr de melmelada de castanya


Elaboració:

  1. Per a la base d'aquest pastís, barregem les galetes amb la mantega prèviament desfeta i ho triturem tot. Cobrim el motlle amb aquesta barreja amb l'ajuda d'una cullera.
  2. Posem la nata en un cassó per barrejar-la amb la xocolata fins que es fongui.
  3. En un bol a part batem els ous i el sucre, hi afegirem la melmelada i el puré de castanyes. Després remenem fins a obtenir una crema de castanyes.
  4. Afegirem lentament la barreja de la xocolata i la nata i la posarem sobre la base.
  5. Enfornarem el pastís a 190ºC uns 40 minuts i una vegada el retirem el podrem degustar.