Ingredients:
- 3 tasses de farina
- 1 tassa de sucre
- 4 culleradetes de llevat en pols
- 1 tassa de llet, pot ser vegetal
- Mitja tassa de mantega fosa
- El suc de 2 taronges
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla
- 2 tasses de nabius
- 1 culleradeta de sal
Elaboració:
- Posa la farina tamisada, juntament amb el llevat, la sal i el sucre i barreja'ls bé.
- En un altre bol, posem la llet i afegim la mantega, l'extracte de vainilla i el suc de taronja.
- Mentrestant, preescalfeu el forn a 190 °C.
- Fem un volcà amb la barreja de farina i al centre, posem els ingredients líquids. Ho barregem tot, i finalment, afegim els nabius a la massa.
- Posarem el paper arrissat de magdalenes en uns motlles.
- Repartim la massa i els omplim fins a dos terços de la seva capacitat, perquè quan augmentin no sobresurtin massa. Empolvoreu una mica de sucre sobre cadascun.
- Ho posem al forn uns vint minuts i, passat aquest temps, els traurem perquè es refredin.
- Una vegada freds ja els podem consumir.