Magdalenes de nabius fetes a casa

Unes magdalenes de nabius i taronja, fàcils de preparar i molt deliciosos

Ingredients:

  • 3 tasses de farina
  • 1 tassa de sucre
  • 4 culleradetes de llevat en pols
  • 1 tassa de llet, pot ser vegetal
  • Mitja tassa de mantega fosa
  • El suc de 2 taronges 
  • 1 culleradeta d'extracte de vainilla
  • 2 tasses de nabius
  • 1 culleradeta de sal


Elaboració:

  1. Posa la farina tamisada, juntament amb el llevat, la sal i el sucre i barreja'ls bé.
  2. En un altre bol, posem la llet i afegim la mantega, l'extracte de vainilla i el suc de taronja. 
  3. Mentrestant, preescalfeu el forn a 190 °C.
  4. Fem un volcà amb la barreja de farina i al centre, posem els ingredients líquids. Ho barregem tot, i finalment, afegim els nabius a la massa.
  5. Posarem el paper arrissat de magdalenes en uns motlles. 
  6. Repartim la massa i els omplim fins a dos terços de la seva capacitat, perquè quan augmentin no sobresurtin massa. Empolvoreu una mica de sucre sobre cadascun.
  7. Ho posem al forn uns vint minuts i, passat aquest temps, els traurem perquè es refredin.
  8. Una vegada freds ja els podem consumir.