Com combatre la retenció de líquids durant l'embaràs

Podem activar la desinflamació passejant cada dia

Durant l'embaràs és molt normal que a les dones se'ls hi inflamin les cames i les mans, sobretot si la futura mare passa moltes hores de peu o en la mateixa posició. Aquest fenomen és més notori durant les darreres setmanes de l'embaràs. Aquest fet és dona, ja que l'úter comprimeix els vasos sanguinis i complica el retorn de la circulació.

Per tractar aquesta inflamació fruit de la retenció de líquids, haurem de fer el repòs posant els peus en alt. També podem rebaixar la inflamació amb massatges que segueixen el rec sanguini. No farem servir roba que limitin la circulació, com mitjons que comprimeixin i faldilles o pantalons massa ajustats. També podem activar la desinflamació passejant cada dia evitar els aliments dolços, els que són massa salats, els que tenen moltes proteïnes. Ens ajudarà a millorar la circulació beure un got d'aigua en dejú.

Si la inflamació persisteix i s'acompanya de mal de cap o visió borrosa, caldrà anar al metge, així com si existeix dolor o coïssor en orinar, ja que podria haver una infecció urinària i s'ha de tractar al més aviat possible.

Més informació