Els aliments que combaten l'acidesa en l'embaràs

Els sucs de l'estómac pugen fins a l'esòfag el que crea acidesa i dolor

Durant l'embaràs es produeixen molts canvis i el cos experimenta grans canvis i molt notoris. Entre els canvis que es produeixen hi ha el moviment d'òrgans interiors per deixar lloc a l'augment de l'úter on se situa el futur bebè. Això provoca que els sucs de l'estómac pugin fins a l'esòfag el que crea acidesa i dolor. A més de gasos, nàusees i vòmits, entre d'altres.

 

Per mitigar aquests efectes podem alimentar-nos amb determinats aliments per rebaixar aquesta sensació:

  1. Fruites com el meló, la síndria o el plàtan també ajuden a rebaixar l'acidesa.
  2. Civada, arròs o blat, verdures com l'enciam, les mongetes tendres, el bròquil o la coliflor i també patates.
  3. Pel que fa a les carns millor escollir pollastre, gall dindi o peixos blancs.
  4. Entre hores podem menjar iogurts o batuts de llet i fruites, a més de determinats aliments líquids i rics en proteïnes que són més fàcils de tolerar.