Torna el Festival el Més Petit de Tots

Del 7 al 22 de novembre tindrà lloc l'11 edició del Festival El Més Petit de Tots, a 10 ciutats catalanes diferents, entre elles Sant Cugat. Un festival destinat a un públic familiar amb nens i nenes de 0 a 5 anys. Però, tot i està dirigit a un públic infantil, porta espectacles que també agradaran als més grans.

El Més petit de Tots

La festa inaugural tindrà lloc el pròxim dissabte 7  i diumenge 8 de novembre a Sabadell, al Teatre Principal. L'acte començarà a les 11h del matí, fins a les 13:30h i comptarà amb la presència de Baboo Experience, la baby-discoteca més espectacular, projeccions zenitals i amb el DJ Gugugagà i la VJ Mademoiselle Oui Oui.  Els més petits també podran gaudir dels concerts minúsculs amb Pepino Pascual & Co., Lo Carrofil i, una atracció de fira singular de la companyia Efímer. I algunes sorpreses més…

El Festival El Més Petit de Tots està dissenyat per agradar als més petits i, per això, apropa els espectacles amb aforaments reduïts, on poden veure i tocar de molt a prop i on podem viure-ho tot de manera més intensa. Es tracta d'espectacles amb una durada i una concepció de l'espai diferents i on caben i es barregen diversos llenguatges com la música, el teatre, la dansa, l'audiovisual i el joc.

El Més petit de Tots

El Festival té un fort compromís amb la creació contemporània i, per això, mira d'aportar els millors espectacles que es produeixen a Europa i al nostre país. També té una clara vocació internacional i, aquest any, hi haurà la presència de diverses companyies de FrançaAlemanyaBèlgica i Portugal.

A Sant Cugat, s'hi podran veure 2 espectacles al Teatre de Mira-Sol  i al Teatre-Auditori de Sant Cugat:

Wanikan a càrrec de Compagnie 4Hoog (Bèlgica)

Diumenge 8 de novembre / De 2 a 5 anys /A les 17h i 18:45h /Teatre de Mira-Sol

Dilluns 9 de novembre /De 2 a 5 anys / A les 9:30h i 11h / Teatre de Mira-Sol

Little Night a càrrec de Imaginart (Catalunya)

Diumenge 15 de novembre / De 18 mesos a 3 anys / A les 11h, 12h, 13h, i 16h /Teatre-Auditori Sant Cugat

Per veure tota la programacióaquí

Un bon grapat d'activitats i espectacles que esperem que gaudiu amb els més petits de la casa.