Sorteig d'un conte de Super Prota

A qui no li agrada llegir un bon llibre abans d'anar a dormir? I si a més a més, n'ets el protagonista molt millor no? Doncs ara és possible amb Super Prota on els nens i nenes seran els protagonistes de la seva pròpia història.

Super Prota

El projecte Super Prota és un lloc web que va néixer amb l'objectiu d'oferir als més petits de la casa (infants d'entre 0 i 9 anys) un regal original, divertit, educatiu i fàcil de crear. Es tracta d'un conte personalitzat que combina la tecnologia més avançada i un suport tradicional com és el paper.

Super Prota

És fàcil de fer i en menys de 30 segons ja pots tenir el teu conte llest. Només cal escriure el nom de la persona a qui se li vol fer el regal, indicar si és nen o nena, pujar una foto del protagonista i triar un conte. Després només cal esperar que te'l portin a casa i a gaudir!

Actualment es pot triar entre 3 opcions: La granja i Bona nit (recomanats per infants de 0 a 5 anys) i El bastó màgic, per nens i nenes de 5 a 9 anys.

Super Prota

El conte Bona nit ajudarà als petits a repassar els bons hàbits abans d'anar a dormir. El conte La granja, és un passeig per una granja on els nens i nenes coneixeran els diferents animals, què mengen i els sons que fan.

Amb El bastó màgic, el protagonista viurà una fantàstica aventura on el món real i l'imaginari es fusionaran en una història basada en les lletres del nom del protagonista.

Super Prota

En els tres casos, per tal d'augmentar la interactivitat i diversió al final del conte trobaran un joc amagat que hauran de descobrir.

A part de ser un regal original i divertit, la missió de Super Prota també és la d'ajudar a potenciar l'hàbit de lectura entre els més petits. Per tal d'aconseguir-ho és bo introduir contes ja des de ben petits i una bona manera de fer-ho és amb una bona elecció del conte.

Super Prota

Segur que amb el Super Prota aconseguireu que els nens i nenes siguin amants de la lectura i s'ho passin d'allò més bé llegint mentre aprenen. I per això Jan Petit sorteja un conte de Super Prota, no dubteu en participar, per fer-ho només cal que ompliu el formulari que trobareu aquí sota.

El sorteig estarà obert fins al dia 3 de febrer a les 24h i anunciarem el guanyador el dijous dia 4 de febrer a través de les nostres xarxes.