Tres platges on podràs mantenir el distanciament social

Existeixen moltes platges que, per la seva grandària, faciliten el distanciament social

En l'actual període de pandèmia una de les accions que evita els contagis és a més de la mascareta i la neteja constat de mans, el distanciament social. Mantenir la distància entre les persones és una de les principals recomanacions per prevenir la propagació de la Covid-19. Encara que els municipis costaners han establert mesures per controlar els aforaments i impedir aglomeracions, existeixen moltes platges que, per la seva grandària, faciliten no estar tots junts.


1. Platja de Castelldefels

Les platges de Castelldefels, un total de 3, tenen una extensió de gairebé cinc quilòmetres de longitud i se situa a escassos quilòmetres de Barcelona. Es pot accedir tant amb vehicle privat com transport públic. La platja de Castelldefels es caracteritza per la seva sorra fina. Disposa d'un Club Nàutic, un Club Marítim i de diferents escoles de vela on practicar diferents activitats aquàtiques i nàutiques, a més de xiringuitos de platja i restaurants situats a primera línia de mar.


2. Sant Pere Pescador

Els més de sis quilòmetres de llargada fan de la platja de Sant Pere Pescador una bona elecció de sorra fina. La platja integrada en part al parc natural dels Aiguamolls de l'Empordà i suma de 8 platges. Sant Pere Pescador té aparcament, torres de vigilància, bars i xiringuitos, lloguer d'embarcacions de vela i patins i una zona reservada a la pràctica d'esports nàutics com el windsurf i el kitesurf, en els seus voltants.


3. Punta del Fangar

Al nord de Delta de l'Ebre ens trobem amb la punta del Fangar. Una gran extensió de platja que s'endinsa a la mar al llarg de 6 quilòmetres de longitud i 3 quilòmetres d'amplada. És una platja amb poca gent normalment, pel que la tranquil·litat està assegurada. No disposa de cap servei pel qual abans d'anar a la Punta del Fangar hauràs de preveure tot el que necessitaràs per passar un matí, una tarda o tot un dia.