Manualitats de Nadal

Bones Festes!

Us proposem 5 manualitats diferents, idees per decorar la casa o per felicitar les festes, entreteniment per aquests dies que els nens i nenes ja estan de vacances.

Són idees senzilles que podeu fer fàcilment amb els petits que no requereixen material complicat, segurament ja teniu tot el que necessiteu per casa!

Clicant damunt de la imatge anireu a la web per poder veure els detalls.

Som-hi!

1 - Tió fet amb tap de suro i barret de felpa o cartulina:

Primer cal retallar el barret amb forma de barretina vermella i no oblideu d'afegir-hi la banda negra de sota! Ho enganxem amb cola blanca al tap de suro i li pintem una cara simpàtica amb retoladors. Li clavem un parell d'escuradents com si fóssin les potes, i el tapem amb un trosset de tela... que no passi fred!

2 - Targetes de felicitació amb ninots de neu i arbres fets amb discs desmaquillants de cotó i cartró:

Enganxem els discs de cotó damunt d'una cartulina rectangular (la targeta) i donem els tocs finals amb més retalls de cartulina, fent els troncs d'arbre o la bufanda i barret dels ninots de neu. Podem enganxar uns escuradents a sota dels discs per fer els braços dels ninots. I afegim els últims tocs amb retoladors. Queda molt divertit!

3 - Cases de paper retallat per enganxar a la finestra:

Primer dibuixem en una cartulina o un paper blanc la silueta de la ciutat o de les cases que vulguem fer. Podem fer finestres i portes si volem! Retallem i ho enganxem a la finestra. Veureu que bé que queda!

[caption id="attachment_1795" align="alignnone" width="208"]finestra-decorada-cases-paper Cases de paper[/caption]

4 - Garlandes de cartró retallat i fil o llana de colors:

Una idea per reciclar les capses de cartró! Retallem el cartró amb forma de cercle i hi fem uns tallets de mig centímetre, o una mica més, per tot el voltant. Fem servir fils gruixuts o de llana de colors i anem donant-los voltes al cercle, ficant-los per aquests tallets que hem fet. Queda original, oi?

5 - Porta de casa disfressada de ninot de neu: cartulina i paper de regal!

Retallem la cartulina de colors amb les formes de cercle (negres) i triangle (el nas, taronja). La bufanda la podem fer amb paper d'embolicar regals. Ho enganxem a la porta amb cinta de doble cara. Una sorpresa per les visites, no creieu?

[caption id="attachment_1796" align="alignnone" width="198"]decoració nadal Disfressa de Nadal per casa[/caption]

Bones Festes!!