L'Ovelleta que va venir a sopar

83640cfae19755e5e3fa224adca8d2e8

Iniciem el mes de juny amb una nova recomanació de les Biblioteques de Sant Cugat, "L'ovelleta que va venir a sopar" una història protagonitzada per dos personatges molt recurrents en els contes infantils: un llop i una ovella

Autor: Steve Smallman, Il·lustrador: Joelle Dreidemy, Barcelona : Beascoa, 2007, Recomanat a partir de 4 anys.

Conte de l'ovelleta que va venir a sopar

Durant tot l'hivern el vell llop no ha menjat un estofat com cal i com cada dia des dels darrers mesos es proposa a cuinar per sopar una sopa de verdures.

TOC, TOC! En aquell moment apareix a la porta de la casa del llop una petita ovella de pèl curt, blanca com la neu i gairebé morta de fred. Passa, passa ovelleta arribes just a temps per sopar – li diu el llop amb to burleta.
Creieu que se la menjarà???

Aquest és un conte perfecte per comprendre les emocions i els sentiments i per treballar els valors com l'amistat, la solidaritat i l'empatiaCompartiu la lectura en veu alta amb els vostres fills i filles i esbrineu vosaltres mateixos el final sorprenent del conte.

llegim l'ovelleta que va venir a sopar

Un conte que ens ha emocionat, a casa ha arribat just en el moment oportú. La Berta està passant una època de pors i poder veure el llop com a un personatge amb sentiments, tendre i amable li ha permès entendre un altre realitat i relaxar-se una mica. Especialment recomanable!